Zoo auttaa huolehtimaan enduroharrastajan lemmikistä

Monissa enduroa harrastavissa kotitalouksissa on myös lemmikkieläimiä ja välillä voikin olla haastavaa huolehtia sekä aikaa vievästä harrastuksesta että perheen lemmikeistä. Onneksi lemmikin tarvitsemat ruuat ja tarvikkeet voi kuitenkin hankkia näppärästi Zoo-nimisestä verkkokaupasta aikaa ja vaivaa säästäen. Tämä vähentää lemmikkien hoitoon liittyvää stressiä ja auttaa huolehtimaan siitä, että kotoa löytyy aina kaikkea mitä lemmikki tarvitsee.

Koira enduroperheessä

Lemmikki tulee aina valita siten, että se sopii omaan elämäntilanteeseen! Ihan jokainen lemmikki tarvitsee asianmukaista hoitoa, mutta osa eläimistä vaatii enemmän aikaa kuin joku toinen. Koira on yksi vaativimmista lemmikkieläimistä, sillä sitä pitää ulkoiluttaa monta kertaa päivässä, se tarvitsee runsaasti aktiviteetteja, eikä se välttämättä viihdy kovinkaan kauaa yksin – onhan se ihmisen paras ystävä ja kaipaa yksin ollessaan omaa parasta ystäväänsä. Jos enduroharrastus vie paljon aikaasi mutta haluat silti kotiisi koirakaverin, ehkäpä voit palkata vaikkapa luotettavan naapurintytön viemään koirasi lenkille poissa ollessasi. Näin koira pääsee ulkoilemaan eikä sinun tarvitse hermoilla sen puolesta harrastuksen aikana. Suuret koiranruokapussit ja muut -tarvikkeet kannattaa tilata Zoolta, sillä se helpottaa huomattavasti arkeasi. Suunnittele vaikka kuukauden ostoslista – Zoo hoitaa loput. Koiran kanssa on kiva touhuta ja rentoutua vapaa-ajalla ja sen seura auttaa palautumaan rankoista treeneistä, joten jos koiralle vain on riittävästi aikaa, on se hyvä lemmikki myös enduroperheeseen.

Kissa enduroperheessä

Kissa on yleensä huomattavasti koiraa itsenäisempi kaveri eikä välttämättä vaadi ulkoilutusta, mutta toisaalta moni kissanomistaja pitää kissanhiekka-astioiden puhtaudesta huolehtimista kissanhoidon ikävimpänä puolena, joka myös vie jonkin verran aikaa. Kissalle kannattaakin hankkia Zoolta mahdollisimman laadukasta kissanhiekkaa, joka pitää tehokkaasti kissanpissan hajun poissa ja jossa kissan on miellyttävää asioida. Myös kissanhiekan raahaamisen kaupasta kotiin voit unohtaa, jos teet tilauksesi Zoolta. Kissa on koiran tapaan melko pitkäikäinen lemmikki, joten kannattaa miettiä etukäteen useampaan kertaan, riittääkö oma aika varmasti kissan hoitoon myös mahdollisesti tulevaisuudessa muuttuvissa elämäntilanteissa. Kissan seura on erityisen rentouttavaa ja tarjoaa oivallista vastapainoa endurolle, joten ei olekaan ihme, että monissa enduroa harrastavissa perheissä asuu kissoja.

Akvaariokalat enduroperheessä

Yleisimmät akvaariokalat ovat melko helppohoitoisia ja niiden hoito vie melko vähän aikaa, mutta toki niidenkin kohdalla on tärkeää varmistaa, että akvaarion viikkohuoltoon jää enduroharrastukselta riittävästi aikaa. Akvaariokalat eivät kuitenkaan kärsi siitä, jos enduroharrastajalla ei ole kovinkaan paljon aikaa viettää niiden kanssa ja jopa kalojen ruokinnan voi tarvittaessa automatisoida. Akvaarion elämää katsellessa on kiva rentoutua rankan ajorupeaman jälkeen, joten akvaariokalat ovat kivoja enduroperheen lemmikkejä myös tältä kantilta katsottuna. Olipa lemmikkisi mikä tahansa, jos enduroharrastus vie sinua runsaasti maailmalle, varmista jo etukäteen ennen lemmikin hankkimista, että saat lemmikillesi hoitajan reissujesi ajaksi!