Tunnetko suomalaisia enduron maailmanmestareita?

Enduro, eli maastomoottoripyöräily tarkoittaa suosittua moottoripyörien luotettavuusajoa. Maastomoottoripyörällä kilpaillaan vaihtelevissa maastoissa, kuten metsissä ja pelloilla. Enduro lajina sopii sekä miehille että naisille ja endurosta löytyy myös suosittu junioriluokka. Tervetuloa tutustumaan enduron maailmaan!

Juhli syksyn halloween-juhlaa yhdessä endurokuljettajien kanssa

Endurossa vaaditaan kovaa kuntoa, joten kuljettajat harrastavat monipuolista urheilua. Toisinaan kuljettajat “vaihtavat vapaalle” esimerkiksi naamiaisten merkeissä. Värikkäät, tyylikkäät ja halloween-juhlia ajatellen jopa pelottavat Halloween asut & Halloween asuja löytyy mukavasti verkosta! Haluaisitko olla syksyisten juhlien keskipiste, kuten kauhistuttava vampyyri tai koliseva luuranko? Älä huolehdi, sillä edulliset Halloween asut & Halloween asuja on tarjolla runsaasti partyking.fi-verkkokaupassa!

Säväytä juhlissa näyttävään halloween-henkeen kuuluvalla asulla

Olisiko mieleesi kuitenkin enemmän pelottavia vilunväreitä aiheuttavat perinteiset noita- tai zombie-asut? Ei hätää, sillä ihastusta herättävät Halloween asut & Halloween asuja löytyy aivan “käden ulottuvilta” netistä!

Seikkailua ja elokuvia rakastavan endurokuljettajan mieleen on varmasti näyttävä V for Vendetta -naamiaisasu. Asuun kuuluu pitkähihainen kiiltävän musta toppi lyhyine vaihtokauluksineen ja tyylikäs kaulan ympärille säädettävä solmio. V for Vendetta -naamiaisasu ja monet muut toinen toistaan tyylikkäämmät Halloween asut & Halloween asuja ovat valittavissa mukavasti nettikaupasta.

Suomi on moottoriurheilun luvattu maa

Suomesta löytyy tunnettuja formula 1 – ja rallikuljettajia, mutta heidän lisäkseen myös suositttuja kaksipyöräisillä ajavia sankareita! Tunnetuimpia suomalaisia enduromaailman tähtiä ovat naisten puolelta Marita Nyqvist ja Esmeralda Vesterinen. Marita Nyqvist on tehnyt unelmansa todeksi voittamalla “lähes kaiken” sen, mitä endurokuljettaja voi toivoa! Marita on kaksinkertainen naisten maailmanmestari naisten joukkuekilpailussa, minkä lisäksi häneltä löytyy hopeaa ja pronssia enduron yksilökilpailusta. Huippunainen todella! Esmeralda Vesterinen on ajanut uransa aikana monia erilaisia maastomoottorikilpailuja ja toimii yhä edelleen tunnettuna seura-aktiivina Lohjan Seudun moottorikerhossa.

Miesten puolella kaikkien suomalaisten tuntemia moottoriurheilun huippunimiä ovat Euroopanmestari ja kolminkertainen maailmanmestari Suomen maajoukkuepaidassa ajava Jari Mattila. Enduromaailman menestyneimpiin kuljettajiin kuuluvat myös viisinkertainen maastomoottoripyöräilyn maailmanmestari Petteri Silván ja Juha Salminen, joka on saavuttanut urallaan todella loistavan saavutuksen, eli 13 maailmanmestaruutta. Endurossa, eli maastomoottoripyöräilyssä vaaditaan tarkkuutta, kestävyyttä, “halua voittaa eritoten itsensä” ja hyvää fyysistä kuntoa. Tuleeko sinusta seuraava enduron Suomen tai maailmanmestari? Ei siis muuta kuin harjoittelemaan vaikka jo tänään!